مجله آشپزی غذای خانگی مامان پز قم

1397/10/04

طرز تهیه ی دلمه سبزیجات (رژیمی)



طرز تهیه دلمه سبزیجات, دلمه سبزیجات رژیمی


مواد لازم براي چهار عدد :


 هويج رنده شده  ½ پيمانه
 پياز خرد شده  ¼ پيمانه
 بلغور  ¾ پيمانه
 كشمش پلويي  3/1 پيمانه
 فلفل دلمه اي كوچك 4 عدد يا 2 عدد بزرگ
پنير موتزارلا رنده شده ¾ پيمانه
 آب ½ پيمانه
خلال بادام يا گردوي خرد شده برشته 2 قاشق سوپ خوري

 
2 ليوان(400 ميلي ليتر) آب كه با تعداد كافي قرص عصاره سبزيجات يا مرغ مخلوط شده باشد .


طرز تهیه :
1. عصاره سبزيجات يا مرغ، هويج و پياز را در يك قابلمه بزرگ ميريزيم و روي حرارت قرار ميدهيم تا به جوش آمده، سپس حرارت را كم ميكنيم تا به مدت 5 دقيقه بپزد. بلغور و كشمش را اضافه كرده و قابلمه را از روي حرارت برميداريم. درب آنرا بسته و به مدت 5 دقيقه كنار ميگذاريم.

 

2. در اين فاصله، فلفلها را از قسمت بالا جدا كرده و داخل آنرا خالي ميكنيم.

 

3. پنير رنده شده را به مخلوط بلغور اضافه ميكنيم و مخلوط را به طور مساوي داخل فلفلها ميريزيم. فلفلها را داخل يك قابلمه مناسب قرار داده، ½ پيمانه آب را اضافه كرده و ميگذاريم بجوشد و سپس حرارت را كم ميكنيم. فلفلها را در قابلمه در بسته به مدت 10 دقيقه يا تا زماني كه فلفلها نسبتا نرم شده و حرارت به داخل دلمه ها نفوذ كند، حرارت ميدهيم و در هنگام سرو با بادام يا گردو تزيين ميكنيم.

منبع : sooran.com